Вікторія Бекхем вразила стильним та яскравим луком: з'явилися фото
Категорія
Мода
Дата публікації

Вікторія Бекхем вразила стильним та яскравим луком: з'явилися фото

Вікторія Бекхем вразила стильним та яскравим луком: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Співачка і модельєр Вікторія Бекхем продемонструвала яскравий лук, коли відвідувала Тиждень моди в Парижі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Широкі помаранчеві штани Вікторії з нової колекції бренду Victoria Beckham чудово поєднувалися з блакитною блузкою. 42-річна дизайнер в такому вбранні не могла не привернути увагу фотографів.


Читайте також: Вікторія Бекхем влаштувала танці прямо на вулиці: опубліковано відео


Якщо вам сподобався цей лук, то ви полюбите і решту колекції дизайнера. До речі, цей стиль буде доречним і в офісі, і в ресторані, якщо підібрати правильні взуття та аксесуари.



До речі, американські ЗМІ пишуть, що бізнес Вікторії Бекхем на межі розорення.


За підсумками останнього звіту сума заборгованості компанія Victoria Beckham Limited склала близько 6,67 мільйонів фунтів. Це при тому, що в минулому році чоловік Вікторії Девід Бекхем надав фінансову допомогу бізнесу дружини, перевівши на її рахунки свої особисті 5,2 мільйона фунтів.


За наявною інформацією, Victoria Beckham Limited вже попереджена про можливе закриття бізнесу, так як звітності з фінансів не було надано до відповідних органів вчасно.


Відомий крайній термін, до якого повинні бути улагоджені всі складнощі з паперами - 5 лютого. Якщо до того часу звіти не будуть впорядковані, «Victoria Beckham Limited викреслять з реєстру компаній, і вона буде розпущена».









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?