Трамп підписав важливий указ: у Путіна насмішили реакцією
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп підписав важливий указ: у Путіна насмішили реакцією

Трамп підписав важливий указ: у Путіна насмішили реакцією
Джерело:  Reuters

Президент США Дональд Трамп підписав указ про вихід Штатів з угоди про транстихоокеанське партнерство (ТТП).
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Екс-кандидат в президенти Сполучених Штатів Берні Сандерс, коментуючи дане рішення глави держави, заявив, що "радий тому, що транстихоокеанське партнерство померло".
Угода про транстихоокеанське партнерство, що готувалася під керівництвом США протягом декількох років, була підписана в лютому минулого року представниками 12 країн і мала на увазі створення широкої зони вільної торгівлі в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Адміністрація попереднього президента Барака Обами розглядала цю угоду як одну з головних заходів в економічному протистоянні з Китаєм, який не є учасником ТТП. Однак конгрес США так і не ратифікував документ, тому він не вступив в силу.
Тим часом журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який часто супроводжує президента РФ Володимира Путіна на виїзних заходах, порадів рішенню Трампа.
"Привіт Обамі: У перший же робочий день Трамп підписав указ про вихід США з транстихоокеанського партнерства", - написав він у мікроблозі.
У мережі висміяли реакцію Смирнова.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський опозиційний політик висловив думку про те, що Трампу доведеться весь час свого президентства доводити, що він не пов'язаний з Кремлем, інакше йому загрожує імпічмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?