У охоронця "Газпрому" вкрали цінну річ: випадок розвеселив соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

У охоронця "Газпрому" вкрали цінну річ: випадок розвеселив соцмережі

У охоронця "Газпрому" вкрали цінну річ: випадок розвеселив соцмережі
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії в охоронця "Газпрому" з квартири вкрали унітаз за 200 тисяч рублів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Згідно з повідомленням, потерпілий Максим Б. звернувся в правоохоронні органи в кінці грудня 2016 року, в його квартирі працювали гастарбайтери, які робили ремонт. Саме їх він підозрює в крадіжці унітазу.
"Робочі забрали з собою його унітаз і кілька деталей від сантехніки. Сума збитку склала 200 тисяч рублів", - розповіло журналістам джерело в поліції.
Відомо, що охоронець "Газпрому" в квартирі, купленій відносно недавно, постійно не проживав.
На даний момент поліцейські розшукують мігрантів, які робили ремонт в квартирі охоронця газового монополіста. Журналісти також зазначають, що сім'я охоронця активно подорожує, відвідуючи по кілька курортів на рік.
У мережі висміяли випадок з охоронцем "Газпрому" і пригадали раніше вкрадену у прибиральниці того ж газового монополіста сумочку.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли скаргу жителя анексованого Криму, який порівняв рівень обслуговування в лікарні при Україні та при окупантах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?