У Харкові шахрайка промотала зібрані на АТО 1,5 млн грн: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові шахрайка промотала зібрані на АТО 1,5 млн грн: з'явилося відео

У Харкові шахрайка промотала зібрані на АТО 1,5 млн грн: з'явилося відео

Співробітники Служби безпеки України та поліції припинили протиправну діяльність 27-річної шахрайки, яка зареєструвала на своє ім'я фіктивний благодійний фонд і збирала гроші нібито на допомогу учасникам АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Шахрайка зателефонувала в промислові підприємства, в тому числі і харківські, і говорила, що збирає гроші на допомогу учасникам антитерористичної операції, а також дітям загиблих бійців.
Зловмисниця, яка представлялася співробітницею різних облдержадміністрацій або помічником чиновників, за інформацією силовиків, встигла зібрати майже 1,5 мільйони гривень.
"Всі гроші вона витратила в залах з ігровими автоматами. Наші співробітники затримали шахрайку в місті Сміла Черкаської області", - розповіли в прес-службі СБУ.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 і 3 ст. 190 і ч. 1 ст. 353 Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує до 8 років позбавлення волі.




Як повідомляв ONLINE.UA,  9 грудня за фактом дачі хабара затримали заступника голови однієї з відділів Генеральної прокуратури України, очолюваної Юрієм Луценком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?