Білоруси ополчилися на співака шансону, який підтримав ДНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Білоруси ополчилися на співака шансону, який підтримав ДНР

Білоруси ополчилися на співака шансону, який підтримав ДНР
Джерело:  online.ua

Білоруський виконавець шансону Віктор Калина більше не зможе виступати з концертами у себе на батьківщині через цькування, що почалися проти нього за його підтримку бойовиків ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на by24.org.
Калина їздив в окуповані райони Донецької і Луганської областей, де прямо підтримав терористів так званих ДНР і ЛНР, виступав для них і навіть фотографувався зі зброєю.
До цькування в соцмережах, де виконавець шансону хвалився своїми фото з бойовиками і писав образливі для білорусів речі, активно підключилися державні органи, змушені реагувати на звернення обурених громадян.
Рекламувати свої концерти на території Вітебської області, де він живе, Віктору Калині тепер заборонено. Формальний привід - відсутність належного для проведення таких заходів гастрольного посвідчення і затверджених договорів з організаторами. Влада навіть примусила виконавця прибрати рекламу цих концертів з його офіційного сайту.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон, відомий своєю симпатією до бойовиків ДНР і ЛНР, присвятив на концерті пісню убитому в окупованому Донецьку Арсенію Павлову (Моторолі) і змусив зал встати на знак поваги до терориста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?