Кращий жарт тижня: міністр Путіна насмішив словами про санкції проти ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Кращий жарт тижня: міністр Путіна насмішив словами про санкції проти ЄС

Кращий жарт тижня: міністр Путіна насмішив словами про санкції проти ЄС

Росія не зніме санкції проти Євросоюзу до повного виконання Мінських угод щодо врегулювання ситуації на Донбасі.


Про це глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив 18 лютого під час Мюнхенської конференції з безпеки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Читайте також: У Путіна знову розповідають, якою бути Україні: соцмережі обурені


"Ми теж хочемо, щоб Мінські домовленості виконувалися, і ми своїх санкцій не знімемо з Євросоюзу, поки Мінські домовленості не будуть виконані. Це теж треба розуміти. Щодо санкцій я вже висловлювався на рахунок того, наскільки в цілому нелогічно і штучно звучить формула: Мінські домовленості повинні бути виконані Росією, і тоді Євросоюз зніме санкції", - заявив Лавров.


"Кажуть, що війни починаються в головах людей, там же, вони, за логікою, повинні і закінчуватися. Однак з "холодною війною" цього поки не відбулося, якщо судити, зокрема, за деякими виступами політиків в Європі і в США", - додав політик і зазначив, що НАТО "так і залишилася інститутом холодної війни".


Відзначимо, що подібні слова міністра закордонних справ Росії викликали бурхливі обговорення в мережі. Так, користувач Bob Baumann поцікавився: "А з росіян знімемо?"




Roy Bass: "Феєричні лицеміри. Миротворці з каністрою бензину".


Максим Максимов: "Ось воно означає як, коли не дружать з головою. Виявляється це Європа, а не Росія, окупувала частину України і бомбить Донбас".




Іван Васильєв: "ЄС прямо стогне від російських санкцій! Правда ж смішно звучить?".





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Лавров зробив нову нахабну заяву по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?