Так народжувався Путін: у мережі згадали пророче смішне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Так народжувався Путін: у мережі згадали пророче смішне відео

Так народжувався Путін: у мережі згадали пророче смішне відео
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович гумористичне показав відео, в якому показано "народження" президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Рабиновича.
Читайте також: Путін в театрі насмішив мережу: з'явилися фото і відео
У відео, взятого з популярної в кінці 1990-х і початку "нульових" гумористичної передачі НТВ "Ляльки" (одним з сценаристів якої був Віктор Шендерович - ред.) обігрується сюжет знаменитої казкової повісті Ернста Гофмана "Крихітка Цахес" і описується момент "народження" майбутнього президента РФ Володимира Путіна.
"О, господи, ну чому у мене, демократа до мозку кісток, народилося саме це", - говорить один з персонажів, праобразом якої виступає екс-президент Росії Борис Єльцин.
"Йду на заслужений відпочинок",- резюмує "Єльцин" і засинає.
Також в сюжеті присутня Борис Березовський, якого вважали однією з найвпливовіших фігур у російській політиці на стику століть.
"Напевно він важко працював", - каже "Березовський". "Мочити в сортирі", - відповідає йому "новонароджений Путін".


Користувачі прокоментували публікацію Рабиновича.
Eugen Cherevko: Як воно народжувалося -- ми знаємо. А ось, як воно здохне - ось питання. І головне, коли? Хочу дивитися "Лебединное озеро". **о - сильно засиделось.
Tatyana Tishkovskaya Ого, ось це так. Я це не бачила. Ну зрозуміло, за що тодішнє НТВ прихлопнули.
Vera Vasileva Невже це показували по тб???



Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі висміяли Путіна з допомогою одного фото, яке виклав в мережі Слава Рабінович: на ньому президент РФ зображений на увазі популярного "ждуна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?