Непереможні: архівні фото з Майдану вразили мережу
Категорія
Культура
Дата публікації

Непереможні: архівні фото з Майдану вразили мережу

Непереможні: архівні фото з Майдану вразили мережу
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Юрій Бутусов з допомогою двох архівних фото часів протистоянь на Майдані 18-20 лютого нагадав про особливу атмосферу того часу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
Читайте також: Порошенко показали потужний відео в пам'ять про Небесну Сотню
"Непереможні. Фото, від яких хочеться плакати. 18 лютого 2014-го, на Інститутській люди самі вишикувалися у живий ланцюг і передають чоловікам на передову булижники. 19 лютого 2014-го. Незважаючи на всі смерті напередодні, сім'я йде на Майдан з новими шинами", - пише Бутусов, опублікувавши два знаменитих знімка.



Користувачі прокоментували публікацію, яка зібрала більше тисячі "лайків".
Руслан Сан-Марино: А потім цих людей беркут гнав на забій по Інститутській і добивав палицями, гранатами і камінням...
Angelina Raspopova: Незабутні дні і ночі, стільки пережили, дійсно , хочеться плакати, дивлячись на ці фотографії , змішані почуття - гордість за цих людей і біль розчарування.



Як повідомляв ONLINE.UA, киян закликали не йти в центр Києва 20 лютого на масові акції, присвячені третьої годовшине Майдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?