Американські танки в сусідній країні явно стурбували людей Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Американські танки в сусідній країні явно стурбували людей Путіна: опубліковано відео

Американські танки в сусідній країні явно стурбували людей Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У параді до Дня незалежності Естонії 24 лютого 2017 року прийняли участь військова техніка і бійці армії США, що викликало хвилювання росіян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Танки США в Польщі: відео з бойовою технікою і солдатами захопило соцмережі


Парад з нагоди 99-ї річниці з дня підписання Декларації про незалежність Естонії почався опівдні 24 лютого на площі Свободи в Талліні, його прийняла президент Естонії Керсті Кальюлайд.


У параді взяли участь підрозділ дислокованого в Естонії контингенту США, американські танки Abrams і бойові машини піхоти Bradley, оркестр ВПС США.



Відзначимо, що військовий контингент США, що знаходиться в сусідній з Росією країною, розбурхав проросійських користувачів мережі, Так, користувач Випускайте Кракена написав: "Ей, естонці, у вас незалежність протікає".







Чайка Сергій: "Ну з росіянами то точно була незалежність. Ці танки їх не захоплювали. Це захист від загарбників".


Vlad: "США виконують свої зобов'язання перед Естонією. Вам, ординцям, не зрозуміти".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  перебуваючі на навчаннях в Естонії солдати США жорстко потролили Росію, сфотографувавшись на естонсько-російському кордоні на тлі стародавньої фортеці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?