У Києві спіймали п'яного екс-даішника за кермом: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві спіймали п'яного екс-даішника за кермом: опубліковано фото

У Києві спіймали п'яного екс-даішника за кермом: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Києві на Оболоні за порушення правил дорожнього руху був затриманий п'яний водій, який виявився колишнім співробітником ДАІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Київ оперативний".
Читайте також: Колишній міліціонер влаштував п'яну ДТП в Києві: з'явилися фото і відео
"Знайомтеся, Віталя! Колишній даішник на татовому Nissan Patrol AA1810BP. Зупинений патрулем поліції за порушення ПДР біля метро Мінської. Після зупинки відразу стало зрозуміло що Віталя п'яний, сильний запах алкоголю, невиразна мова. Поліцейські запропонували пройти тест на місці, результат 2.06 проміле!", - йдеться в повідомленні.
"І тут почався спектакль: драгер бреше, я не їхав, хочу в мед заклад! Хочеш, поїхали...Переступивши поріг мед установи, за вже відомою традицією, Віталіку стало погано: втрачав свідомість, серце заболіло, кашель, температура.... але вирішити не зміг! Лікар підтвердив, що Веталь п'яний! Автомобіль виїхав на штрафмайданчик!", - розповідається в публікації.


Як повідомляв ONLINE.UA, 24 лютого в Києві був затриманий п'яний водій за кермом позашляховика Mersedes: порушник представився "чемпіоном світу з вільної боротьби 2013 року".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?