Міліціонери-зрадники на Донбасі каються в своїх вчинках: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Міліціонери-зрадники на Донбасі каються в своїх вчинках: з'явилися подробиці

Міліціонери-зрадники на Донбасі каються в своїх вчинках: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Деякі міліціонери, які перейшли на бік бойовиків так званої ДНР на початку конфлікту на Донбасі, покаялися за зраду присяги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.


Керівник ГУНП в Донецькій області розповів, що бойовики так званої ДНР опублікували список начальників, заступників голів, керівників відділів і підрозділів донецької поліції, керівників управління і самостійних відділів апарату ГУНП в Донецькій області.


Читайте також: "Народні республіки" - це фейк: з'явилося відео з яскравим розповіддю бійця АТО



"Посібники "ДНР" поширюють телефони керівництва нашого главку серед жителів окупованої території. Мета очевидна - щоб жителі Донеччини інформували нас про все те зло терористів, а також для обговорення явки з повинною самих бойовиків. Допоможу їм, розміщую і у себе на сторінці", - прокоментував Аброськін такий вчинок терористів.


Пізніше він розповів, скільки людей відгукнулося на його заклики з'явитися з повинною: "Тільки за минулу ніч до мене звернулися троє міліціонерів, які зрадили Присягу дану народу України і по своїй дурості пішли на службу до терористів. Питають, що їм загрожує, якщо вони з'являться з повинною. Спасибі бойовикам за інформаційну підтримку!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовик ДНР розповів про те, як представники "батальйонів "Оплот" і "Схід" обстрілювали Донецьк в ході бойових дій на Донбасі в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?