Обстріли на Донбасі: з'явилися фото страшних наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли на Донбасі: з'явилися фото страшних наслідків

Обстріли на Донбасі: з'явилися фото страшних наслідків
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото наслідків  обстрілу бойовиками ДНР Авдіївки Донецької області, в результаті якого населений пункт залишився без електропостачання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.


Читайте також: Війна на Донбасі: з'явився новий тривожний прогноз


В результаті потужного обстрілу бойовиків в передмісті Авдіївки зафіксували чотири пожежі в приватному секторі, деякі з споруд повністю зруйновані. Вода надходить самопливом з резервуара. Ремонтні бригади для відновлення електропостачання готові і приступлять до робіт після вирішення питань щодо безпеки проведення ремонту.


Відзначається, що в гасінні пожеж брали участь співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, військові Збройних сил України, журналісти українських та іноземних видань.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті бойових дій на Донбасі 24 лютого постраждало 16 військовослужбовців, з яких 12 отримали поранення, і ще четверо були травмовані.



















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?