Ватажок ДНР Захарченко боїться ходити без охорони - житель Донецька
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР Захарченко боїться ходити без охорони - житель Донецька

Ватажок ДНР Захарченко боїться ходити без охорони - житель Донецька
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко, незважаючи на показну впевненість, боїться ходити без охоронців.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер, який проживає в окупованому Донецьку, Фашик Донецький.


"Заяви про те, що Захарченко - воїн... Вибачте, але це вже ні в які ворота не лізе. Просто щоб було зрозуміло. Коли Захарченко приїжджав на відкриття віджатого "Метро", він стояв в оточенні охорони. Це була ох*рена купа людей. Давайте мислити логічно. Якщо людина доводить, що вона - лідер чогось там, що всі люди - за нього, то навіщо йому до чортової матері охорона? Але чомусь навколо тебе, с*ка, стоять автоматники, периметр теж зачищений. Друже, чого ти боїшся? За тебе ж - все в Донецьку! Чому ж ти ходиш з охоронцями?", - поцікавився Фашик.


Читайте також: У ватажка ДНР після смерті Мотороли з'явився "пунктик": стали відомі деталі


"Для вати він в даний момент - цар і бог. Його думка - чи не закон. Захарченко сказав то, Захарченко сказав це... Ну, дивіться, таких Захарченко можна із задньої кишені дістати ще 50 осіб. Захарченко - це медіа продукт. Говорящая мавпа. Як тільки він починає щось говорити сам - вся медіасфера дико ірже. "Ми будемо нападати на вас мертвими"..., - продовжив блогер. - Що він там ще розповідав? Про Міккі-Мауса, "захопимо Польщу", "захопимо Великобританію"... Те, що не змінене, викликає дикий сміх. І це - воїн? Після його промови про захоплення Великобританії - ну, м'яко кажучи, з нього проржали навіть росіяни".


"Може, Захарченко не бачив, але до Великобританії є ще Авдіївка і є ще Піски. Всього-на-всього. А в Києві скільки аеропортів? П'ять або чотири?", - додав він.


Читайте також: Ватажок ДНР зробив дивну заяву про захоплення нових країн: з'явилося відео


"І що? І все! А до Великобританії, якщо так, як тут, - це років 180. Це якщо прем'єр-міністр Великобританії буде підписувати якісь мінські. Навіть не мінські, а, не знаю, узбецькі угоди", - резюмував Фашик Донецький.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ВСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і великий натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?