Нардеп Парасюк з автоматом розбурхав мережу: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп Парасюк з автоматом розбурхав мережу: опубліковано відео

Нардеп Парасюк з автоматом розбурхав мережу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Мережу розбурхав народний депутат України Володимир Парасюк, який з автоматом на плечі на підвищених тонах розмовляв з українським журналістом у Бахмуті Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з Facebook.
Читайте також: "Не треба бути биком": Парасюк пояснив свої бійки
Відео з моментом "теплої" розмови Парасюка з невідомим, який тримає на плечі автомат "Калашникова", з'явилося на сторінці "Баба і кіт" у Facebook. На ньому нардеп показує співрозмовникові документ про реєстрацію такого автомобіля, який нібито не був включений у його електронну декларацію.
При цьому Парасюк стверджує, що це не його авто, а друга, а невідомий питає у нього, навіщо на бесіду він прийшов зі зброєю. Також в розмові була порушена тема блокади Донбасу. Судячи з усього, за словами учасників конфлікту, дія відбувається в готельному номері.
Ситуацію прояснили у виданні "Новини Донбасу": згідно з повідомленням, в поліцію міста Бахмут Донецької області надійшов дзвінок від журналіста одного з інформагентств, який повідомив, що в його номер в готелі зайшов чоловік зі зброєю.
"Вчора, 24 лютого, близько 23.50 у колл-центр 102 від журналіста інформаційного агентства надійшло повідомлення про те, що в готелі Бахмута народний депутат України намагається виламати двері в його номер і загрожує. При цьому в порушення норм закону він знаходиться в приміщенні з автоматом на ремені, без спеціального чохла", - йдеться в повідомленні.
Також інформацію про конфлікт Парасюка і журналіста підтвердив український політтехнолог Олексій Голобуцький.
"Парасюк вдерся в номер журналіста з автоматом". Журналіст цей звичайно провокатор, але на хріна з автоматом? Для картинки? Мачизму в образі не вистачає? Стрельнув б ще, щоб журналіст від страху відкинувся. Загрався Вова...", - написав Голобуцький на своєму Facebook.


Користувачі відреагували на відео з агресивним Парасюком.
"Це, звичайно, повний Парасюк", - написали на сторінці "Баба і кіт".
Euhen Brodzinskyj: Ще один депутат з ДІАГНОЗОМ



Раніше Володимир Парасюк в інтерв'ю ONLINE.UA розповів про свою зброю і те, як він ходить з пістолетом на засідання Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?