Вогонь і руйнування: з'явилося відео з обстріляної Авдіївки
Категорія
Події
Дата публікації

Вогонь і руйнування: з'явилося відео з обстріляної Авдіївки

Вогонь і руйнування: з'явилося відео з обстріляної Авдіївки
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео процесу гасіння пожежі, яка в числі інших виникла  в Авдіївці після проведення бойовиками так званої ДНР обстрілів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Обстріл на Донбасі: з'явилися фото страшних наслідків


Відзначається, що поки місцеві мешканки пляшками набирали з калюж в відра воду, кореспонденти прес-центру АТО, 5 каналу та французького видання "VSD", які прибули на місце подій для висвітлення наслідків обстрілів, брали активну участь в безпосередньому гасінні пожеж.


"Відклавши убік камери і фотоапарати, всі приєдналися до боротьби з вогнем, який на той час вже знищив кілька господарських будівель. Спільними зусиллями пожежу було локалізовано", - йдеться в повідомленні.


Відео: YouTube/Військове телебачення України


Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті обстрілу в Авдіївці також пропало електропостачання, значно погіршилася якість мобільного зв'язку та інтернету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?