Бойовики в Донецьку клянуть Захарченка і розуміють, що їх почали "зливати"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики в Донецьку клянуть Захарченка і розуміють, що їх почали "зливати"

Бойовики в Донецьку клянуть Захарченка і розуміють, що їх почали "зливати"
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР лають свого ватажка, Олександра Захарченка, котрий не дає їм наказу про наступ, і починають розуміти, що їх почали "зливати".


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер Фашик Донецький, проживає в окупованому Донецьку.
"Втомилися всі. Якщо ми говоримо про військових, ті ж орки — вони хочуть кудись там наступати. Вони вже клянуть Захарченка — чому ми не захоплюємо Маріуполь-Варшаву-Лондон? Вони втомилися бути в багні", — розповів він.

На підтвердження своїх слів він запропонував згадати, що за останній рік "у нас захопили орки взагалі" лише селище Комінтерново, неподалік Маріуполя.


Читайте також: Ватажок ДНР Захарченко боїться ходити без охорони — мешканець Донецька

"Давайте порівняємо з територією, яку віджали ми. Ми віджали всі "сірі зони". Плюс Новолуганское в районі Світлодарської дуги. Всі "сірі зони" — наші вже. Ми знову уже біля Дебальцево. Ми дали по зубах на Авдіївці", - додав блогер.
При цьому Фашик Донецький зазначив, що "скільки б не кричали про здачу Широкіно, про здачу Маріуполя — а віз і нині там".
"І що? І все? Чому це не продавити зараз у голови? Вата розуміє, що де-то їх вже почали зливати", - переконаний він.
Блогер додав ще один приклад: "Воює з місцевих отримує 15-17 тисяч рублів (близько 7,5-8,5 тис. грн, — ONLINE.UA) — це якщо він воює. Якщо він не воює, він отримує зарплату, грубо кажучи, будівельника. Там, 10-12 тисяч карбованців (приблизно 5-6 тис. грн за курсом, який діє на окупованому Донбасі, — ONLINE.UA)".
"Навіщо носити форму і знати, що тебе в будь-який момент вб'ють, якщо ти можеш десь там цеглу класти і чекати, що тобі Путін звільнить Маріуполь?" – резюмував він.

Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і великий натовп потягнеться в сторону Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?