В Донецьку розповіли, що буде, коли українська армія увійде в місто
Категорія
Події
Дата публікації

В Донецьку розповіли, що буде, коли українська армія увійде в місто

В Донецьку розповіли, що буде, коли українська армія увійде в місто
Джерело:  online.ua

Багато жителів окупованого Донецька з нетерпінням чекає визволення Збройними силами України, і після цього з міста в Росію відправиться чимало людей.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер Фашик Донецький, який проживає в окупованому Донецьку.
"Поки настрій нормальний. Ніхто нічого нікому віддавати не збирається. Принаймні, це те, що бачу я тут. Як би Рашке не хотілося — в будь-якому випадку, ВСУ сюди зайдуть, поставлять прапор, і тут буде валити великий натовп у бік Ростова. Дуже велика юрба", - переконаний він.
Блогер додав, що "найбільший ватний страх — коли сюди зайдуть ЗСУ".


Читайте також: Ватажок ДНР Захарченко боїться ходити без охорони - мешканець Донецька


"А точніше, пацани з донецьким і луганським прописки. Це для них не те, що страшний сон — це для них пекло. Ці пацани нікому нічого не пробачать. Вони все бачили. Вони все знають. Їм вже не розкажеш про злого Васю з Закарпаття, який бомбив Донецьк", - підкреслив Фашик Донецький.
За його словами, ці люди "всі бачили — як тут все було, і у них буде нульова толерантність".
"В Донецьку, Луганську, Макіївці, скрізь на окупованих територіях були, є і будуть ті, за кого варто боротися. ВСУ, добробаты, Нацгвардію, солдатів НАТО — всіх тут чекають хоч завтра. Коротше, всіх запрошую на шашлики в Донецьк. Заодно і статую чЛенина (статую Леніна, яка досі стоїть на центральній площі Донецька – Ред.) звалимо!" — резюмував він.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і величезний натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?