Важкохвора зірка продає свій особняк за три мільйони доларів: опубліковані фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Важкохвора зірка продає свій особняк за три мільйони доларів: опубліковані фото

Важкохвора зірка продає свій особняк за три мільйони доларів: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

Американська співачка Селена Гомес, яка страждає від вовчака, продає свій особняк будинок на ділянці 60,7 соток в Техасі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Стартова ціна особняка - $ 2 999 000. У будинку п'ять спалень і сім ванних кімнат. Тут також три кухні (дві всередині і одна відкрита на задньому дворі в зоні барбекю).


Читайте також: Важкохвора Селена Гомес закрутила роман з колишнім хлопцем Белли Хадід: з'явилися фото


Повідомляється, що в будинку прекрасна вітальня, ігрова кімната з червоним більярдним столом, басейн з морською водою, тенісний корт і навіть міні-поле для гольфу, а також улюблений домашній кінотеатр Селени з машиною для попкорну і шкіряними кріслами.



Житлова площа будинку близько 1 000 кв. м. До речі, купила цей будинок Селена тільки рік тому. Інсайдери говорять, що зірка знайшла особняк красивіший.


Як повідомляв ONLINE.UA,  влітку Селена заявила, що на час залишає сцену через проблеми зі здоров’ям. Після того, як у неї виявили вовчак, і курсу хіміотерапії дівчина стала скаржитися на депресію і панічні атаки, які з’явилися через хворобу. З цієї причини популярна зірка вирішила взяти паузу.


"Ви знаєте, як ви важливі для мене. Але я повинна подивитися в обличчя своєї хвороби, щоб переконатися, що я роблю все можливе, щоб залишатися кращою версією самої себе. Я знаю, що не самотня у своїй проблемі, і сподіваюся, що мій приклад надихне багатьох піклуватися про себе ", — звернулася вона до шанувальників.


Відзначимо, що пройшло вже два роки, як Селена дізналася невтішний діагноз. При цій хворобі імунна система організму утворює антитіла до його власних тканин. Це викликає ураження шкіри, м’язів і суглобів, серцево-судинної, нервових систем і інших органів.


Щоб організм не відмовив, лікування потрібно починати при перших ознаках хвороби, зазвичай прописують гормони і засоби, що пригнічують імунну систему.


















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?