Українські політики "взяли участь" у модному флешмобі: опубліковані смішні фотожаби
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські політики "взяли участь" у модному флешмобі: опубліковані смішні фотожаби

Українські політики "взяли участь" у модному флешмобі: опубліковані смішні фотожаби
Джерело:  online.ua

У мережі представили добірку смішних фотожаб, в яких представили відомих українських політиків, що нібито беруть участь у відомому флешмобі #МенеНеВзяли.
Автором фотожаб є блогер Богдан Процишин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook "Процишин офіційний".
Читайте також: Трампень і курсопад: з'явився веселий календар з політиками, опубліковані фото
У добірці представлені кумедні фотожаби на лідера Радикальної партії Олега Ляшка, відстороненого главу ДФС України Романа Насірова, нардепів Тетяну Чорновіл і Надію Савченко, президента України Петра Порошенка і утікача екс-гаранта Віктора Януковича.



Відзначимо, що флешмоб під тегом #мененевзяли 21 березня запустив в Facebook співробітник агентства Great Артем Кудрявцев. Учасники флешмобу розповідають про свої невдалі спроби працевлаштування, супроводжуючи історію тегом "мененевзяли".


Користувачі мережі оцінили фотожаби:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над російською співачкою Юлією Самойловою, якій СБУ заборонила в'їзд і Україну, і припустили, що її історія участі в Євробаченні-2017 буде найгучнішою в рамках флешмобу #меняеневзяли.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?