Відомий пропагандист "Новоросії" злякався українських "карт смерті": в мережі веселяться
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий пропагандист "Новоросії" злякався українських "карт смерті": в мережі веселяться

Відомий пропагандист "Новоросії" злякався українських "карт смерті": в мережі веселяться
Джерело:  online.ua

Кримський журналіст Костянтин Книрик, який активно підтримував окупацію півострова РФ, отримав з України посилку з "колодою смерті" - картами, на яких волонтери зобразили ворогів української держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Романа Синіцина.

Читайте також: Одіозний пропагандист "Новоросії" впав у немилість в РФ: у мережі веселяться
"Книрік/ньюсфронт - отримав карти з чекою, у**к? Морду свою знайшов там? А граната де, як думаєш?))   На Міра 12 \ 60 в Бахчисараї? В Донецьк ще не доїхало?) Г**ни, знайте що руки українських патріотів набагато довші, чим ви думаєте. І картішки, це так - потролити вас уєбнів. Наступного разу буде РГД чи ПМНка. І останнє в житті натискання на кнопку ліфта. Здохнете всі. Гроші за колоду можеш в Народний тил скинути, дєрзкій ти наш, -

написав Синіцин, опублікувавши фото вмісту посилки - колоди і чеки від гранати.



На повідомлення відреагували в Спілці журналістів РФ.


"На адресу нашого колеги з Києва надійшла посилка – спеціально видана "колода карт смерті" з зображеннями "ополченців ДНР і ЛНР", а також інших супротивників нинішнього українського режиму, частина яких була вбита в результаті терактів. До посилці додавалася чека від бойової гранати. Ми розглядаємо цей факт як безпосередню загрозу життю журналіста, закликаємо правоохоронні органи до нього поставитися максимально серйозно і вжити необхідних заходів для захисту життя і забезпечення безпеки нашого колеги", - йдеться в повідомленні організації.


Реакцію росіян і самого журналіста висміяли в соцмережах.


"Забігали щури, заскавочали. Книрик - не журналіст, а російський пропа**він. І тому ставлення таке, тому санкції до нього будуть прийняті відповідні" - написали творці карт з організації "Бий падлюку".


"Книрик перейшов від срання вагонами цегли до срання цілими ешелонами з шлакоблом.Gooood, goooood", - написав блогер Антон Ходза.




Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше статтю про "колоді смерті" написав журналіст пропагандисткого видання "Комсомольская правда" Дмитро Стєшін, який також опинився на картах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?