В Україні спійманий небезпечний фанат "руського міра", мережа розбурхана
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні спійманий небезпечний фанат "руського міра", мережа розбурхана

В Україні спійманий небезпечний фанат "руського міра", мережа розбурхана

Українська поліція затримала фаната "руського міра", який  у вересні 2016 року в центрі Києва з ножем напав на ветерана АТО з батальйону Організації українських націоналістів Віталія Регора.
Про це заявив начальник київської поліції Андрій Крищенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"У вересні 2016 року, в центрі міста, серед білого дня невідомий з ножем накинувся на Віталія Регора, бійця одного з добровольчих батальйонів, якого добре знала активна громадськість за принципову і патріотичну позицію. Зловмисник завдав йому кілька колото-різаних поранень і зник", - нагадав він.
Крищенко додав, що "протягом декількох тижнів поліцейські встановили чоловіка, який може бути причетний до цього злочину, але більше шести місяців не могли з'ясувати його місцезнаходження".
Читайте також: У Харкові суд прийняв резонансне рішення у справі про сепаратизм
"Однак київські оперативники не припиняли його пошуків, і знайшли чоловіка у Дніпропетровській області, де він жив у своїх знайомих", - розповів поліцейський.
За його словами, затриманим виявився 29-річний кримчанин, активний прихильник "руського міра", який "вирішив помститися потерпілому за зірвану колорадську стрічку".
Варто відзначити, що  після свого поранення і сам Регор заявляв, що в нападі підозрює саме сепаратистів, хоча в МВС вважали пріоритетною іншу версію.


У соціальних мережах активно обговорюють упіймання підозрюваного.





Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  батько Павла Паршова, вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, зізнався, що у того були симпатії до бойовиків ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?