Готуйте бакси: соцмережі палко обговорюють плани "Укрпошти"
Категорія
Україна
Дата публікації

Готуйте бакси: соцмережі палко обговорюють плани "Укрпошти"

Готуйте бакси: соцмережі палко обговорюють плани "Укрпошти"
Джерело:  5 канал

У мережі активно обговорюють плани державного підприємства "Укрпошта" завести в Україну одного з лідерів онлайн торгівлі - магазин Amazon.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву директора ДП "Укрпошта" Ігоря Смілянського в ефірі 5 каналу.
"Зараз ми дуже хочемо завести Amazon в нашу країну. Зараз ми працюємо з нашими партнерами, тому що це міжнародний поштовий обіг, це вимагає деякого часу. Логістично ми готові, але це ж міжнародні угоди і в цьому випадку ми повинні працювати з американською поштою - це великий монополіст і вони не надто швидко рухаються", - заявив Смілянський.

Читайте також: Назван о цифри інвестицій в Україну: Росія здивувала показником
Директор "Укрпошти" також додав, що митна служба повинна збільшити штат, щоб забезпечити можливість пропуску через митний контроль збільшений обсяг товарів.
"Дуже хочу (завести Amazon - ред.) до кінця 2017, але обіцяти не буду, бо не впевнений", - зазначив він.
У мережі прокоментував плани "Укрпошти".




Як повідомляв ONLINE.UA, з 7 лютого змінилися умови доставки при купівлі товарів з китайського інтернет-магазину AliExpress.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?