DZIDZIO жорстко розіграли прикордонники: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

DZIDZIO жорстко розіграли прикордонники: опубліковано відео

DZIDZIO жорстко розіграли прикордонники: опубліковано відео

Епатажного фронтмена української групи DZIDZIO Михайла Хому жорстко розіграли прикордонники в рамках програми "Західний кордон".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook помічника керівника Державної прикордонної служби України, прес-секретаря Олега Слободяна.
"Абсолютно безбашений розіграш Дзідзьо.. Таке могло статися насправді", - підписав Слободян анонс розіграшу.
Читайте також: Мама за допомогою розіграшу привчила дітей мити посуд і допомагати по дому: з'явилося фото


У ролику показано, як Михайла Хому затримали прикордонники. Як виявилося згодом, затримали його не по-справжньому, а під час зйомок спецвипуску програми "Західний кордон", яка показує зсередини життя українських "зелених беретів".
За словами музиканта, його ще ніколи так не розігрували.


Як саме проходив розіграш - дивіться 1 квітня.
У програмі "Західний кордон" відомі і знамениті люди приїжджають до військовослужбовців прикордонників в зону АТО. Люди, яких воїни раніше бачили хіба що з екранів телевізорів - несуть службу пліч-о-пліч з хлопцями, їдять солдатську кашу, сплять в казармах, щоб на собі відчути, що таке - нести службу на лінії зіткнення. І якою ціною дається воїнам перемога.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно  лідера популярного українського гурту DZIDZIO Михайла Хому посвятили в моряки-прикордонники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?