Бойовики ДНР постійно бачать "війська НАТО": нардеп розповіла подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР постійно бачать "війська НАТО": нардеп розповіла подробиці

Бойовики ДНР постійно бачать "війська НАТО": нардеп розповіла подробиці

Представник України в Тристоронній контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла про те, що бойовики так званих ЛНР-ДНР спеціально поширюють міфи серед мирного населення з метою дискредитувати українську владу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Ка диров з Галустяном спробували потроллити НАТО: з'явилося відео
Геращенко зазначила, що подібні випадки відбуваються на контрольно-пропускних пунктах на лінії розмежування в той момент, коли люди стоять в черзі.
"Ми з Марією Іоновою (народний депутат - ред.) кожні два тижні буваємо на Донбасі і не буває ні однієї поїздки, коли б ми не заїхали на КПВВ. Це дуже важливо, щоб усвідомити, як працюють сьогодні ці нещасні пропускні пункти і для того, щоб відчути пульс окупованих територій, поспілкуватися з людьми з окупованих територій", - заявила вона.
"У цих чергах стоять люди, очевидно, це спеціальні люди, які розповідають в чергах про те, що вони бачили на Донбасі - вибачте за неполіткоректність, але це цитата, - "негрів зі зброєю", "американців з військ НАТО", які воюють за Україну. Такі сарафанного радіо міфи розповсюджуються щодня на КПВВ", - додала Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в січні бойовики "ДНР" на своїх ресурсах повідомляли, що нібито в Маріуполь були доставлені танки НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?