У Путіна спробували вколоти Україну і нарвалися на критику
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна спробували вколоти Україну і нарвалися на критику

У Путіна спробували вколоти Україну і нарвалися на критику
Джерело:  online.ua

У Росії відреагували на акції представників політичних і громадських організацій, які блокували Сбербанк Росії, а також протестували проти інших бізнес-об'єктів громадян РФ в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.

Читайте також: Блокада Сбербанку Росії в Україні: зроблено важливу заяву
"Безумовно, ми за цим стежимо і вельми стурбовані. Тут навряд чи доводиться говорити взагалі про якийсь інвестиційний клімат, інвестиційну надійність країни. Очевидно, що ця країна з нульовою інвестиційною надійністю", - заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.
За його словами, в Кремлі розраховують, що "інтереси зарубіжних, іноземних інвесторів, якими в Україні є російські компанії, будуть забезпечуватися і захищатися державою, якщо ця держава є дієздатною".
Ситуацію прокоментував представник журналістів кремлівського пулу Дмитро Смирнов.


Користувачі Twitter з іронією сприйняли заяви РФ.




Як повідомляв ONLINE.UA, 13 березня активісти Національного корпусу "Азов" влаштували акцію протесту під будівлею Сбербанку Росії в центрі Києва. Також представництва банку були заблоковані в декількох містах України - Запоріжжі та Тернополі.
Також акції проти російського бізнесу в Києві пройшли 25-26 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?