Вони ж близнюки: Лукашенко повеселив мережу заявою про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони ж близнюки: Лукашенко повеселив мережу заявою про Путіна

Вони ж близнюки: Лукашенко повеселив мережу заявою про Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав главу Росії Володимира Путіна "рідним братом".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство "Белта".
Читайте також: Лукашенко виступив за білоруський націоналізм: в Росії біснуються
"Так заспокойтеся - у нас з Володимиром Володимировичем Путіним блискучі відносини. Блискучі! І підберемо час, зустрінемося. Якщо є якісь проблеми, ми їх вирішимо. Без посередників ми вирішимо удвох, і нам не треба ніяке посередництво. Ми рідні брати, нам ділити нічого», - заявив Лукашенко 28 березня в Мінську.
Заяви президента Білорусі викликали іронічну реакцію в мережі.
"Лукашенко: ми з Путіним - брати і вирішимо проблеми удвох переклад: ДАЙЦЕ ДЗЕНЕГ (дайте грошей - біл. Ред.)", - написав у Twitter блогер під ніком РБ Головного мозга.






Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні російський філософ Максим Горюнов порівняв Білорусь і Росію за реакцією їх влади щодо затриманих на мітингах 25 березня в Мінську і 26 березня в Москві, зазначивши, що в Білорусі активісти отримують в основному штрафи, а в Росії - арешт на 15 діб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?