Побиття вдови бійця АТО в Дніпрі: стало відомо про несподіваний підсумок
Категорія
Події
Дата публікації

Побиття вдови бійця АТО в Дніпрі: стало відомо про несподіваний підсумок

Побиття вдови бійця АТО в Дніпрі: стало відомо про несподіваний підсумок
Джерело:  online.ua

Магазин фурнітури в Дніпрі, в якому продавщиця побила вдову бійця АТО Ганну Счасну за те, що вона звернулася до неї українською мовою, закрили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського письменника і громадського діяча Романа Коваля.

Читайте також: З ганьбою звільнена в Україні фанатка "русского міра" спливла в Білорусі
"Оскільки українці Дніпра проявили згуртованість, магазин "Фурнітура", де образили дружину Андрія "Сім'янина", вчора ввечері закрився. Товар вивезли", - написав Коваль.
Трохи пізніше він надав подробиці фіналу ситуації, процитувавши сестру постраждалої вдови Христину Головачова.
За її словами, магазин працював з порушеннями.
У ніч на понеділок (27.03.2017 р) з магазину "Фурнітура", де була принижена Ганна Счасна, був вивезений весь товар. Приміщення порожнє, закрито. Стало відомо, що діяльність "приватного підприємця" Б ** Т ** У ** припинена. Отже, вона взагалі не мала права орендувати приміщення. Крім того, в магазині працювали дві продавщиці. Сестра ні разу не бачила господиню, хоча в тій лавці часто робила покупки", - розповіла вона.



Користувачі з натхненням прокоментували подію.
Оксана Кравчук: Тільки згуртованість проти певної проблеми дає позитивний результат. Тримаємося разом!



Нагадаємо, що чоловік Ганни Счасної Андрій Широков був захисником Донецького аеропорту, а загинув три місяці тому на Світлодарській дузі. Счасна після смерті чоловіка сама виховує п'ятьох дітей.
Як повідомляв ONLINE.UA, 22 березня в залі засідання Верховної Ради України відбулася словесна перепалка через те, що нардеп Олександр Вілкул виступав російською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?