Ти ж помер: у Росії журналіст взяв інтерв'ю у мертвого спортсмена
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ти ж помер: у Росії журналіст взяв інтерв'ю у мертвого спортсмена

Ти ж помер: у Росії журналіст взяв інтерв'ю у мертвого спортсмена
Джерело:  online.ua

Небувалий випадок стався в Росії. Спортивний журналіст Максим Лебедєв примудрився взяти інтерв'ю у легенди хокею Сергія Гімаєва, який пішов із життя 18 березня.
Як повідомляє ONLINE.UA, Лебедєву вдалося "поговорити" з Гімаєвим, коли він був в стані медикаментозної коми.
Потойбічне інтерв'ю Лебедєва з Гімаєвим було опубліковано на сайті газети "Советский спорт".
"Я пірнув, задихаючись, а точніше зовсім переставши дихати, по дорозі в реанімацію, не доїхавши до неї пару поверхів. А там виринув на якійсь напівавтостоянці-заправці. Не встиг її толком розгледіти - Наільіч йде. - Наільіч! - кажу. - Ти що тут робиш? - Я-то? - питає у відповідь. - Це ти що тут робиш? - Наільіч, ти ж помер, - кажу. - Тебе вже поховали. - Правильно, - каже. - А ти-то що тут робиш? Тобі ж сюди ще рано, він мені сказав: "Передай усім: тут хокей є, хокею багато, він трохи інший, але все одно дуже класний". Пам'ятаю, я його запитав: мовляв, як я це доведу? А він мені: "Дуже просто. Запитай їх: вони можуть уявити, скільки тут хокеїстів? Так ось, майже всі вони грають. Ти можеш собі уявити Ракету Рішара і Валеру (я так зрозумів, Харламова) разом?", - розповів Лебедєв про потойбічну розмову з Гімаєвим.


Читайте: В Росії "заживо поховали" титулованого спортсмена



Пізніше редакція "Советского спорта" видалила інтерв'ю, посилаючись на етичні міркування. Однак текст розлетівся по всесвітній павутині.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?