Під Києвом чоловік застрелив грабіжника: в мережі бурхливе обговорення, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом чоловік застрелив грабіжника: в мережі бурхливе обговорення, з'явилися фото

Під Києвом чоловік застрелив грабіжника: в мережі бурхливе обговорення, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Вишгородському районі Київської області проти чоловіка, який застрелив грабіжника, що увірвався в його будинок, відкрили кримінальне провадження за перевищення заходів самооборони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполиции в Київській області.
Читайте також: Пограбування інкасаторів у Києві: з'явилося відео моменту
Інцидент стався в селі Сухолуччя: грабіжники, увірвавшись в приватний будинок, почали бити господаря, вимагаючи віддати цінності з сейфа. Повідомляється, що нападники були озброєні ломом, пістолетом і затяжками.
"Почувши крик матері, 11-річна донька відразу ж розбудила батька, який відпочивав у кімнаті на другому поверсі будинку. Чоловік миттєво схопив свій зареєстрований мисливський карабін і, спускаючись вниз по сходах на допомогу дружині, зробив попереджувальний постріл. Зловмисники одразу кинулися тікати. Один з них залишився і продовжував фізичне насильство над жінкою. Не розгубившись, 43-річний господар вистрілив у нападника, завдяки чому звільнив перелякану дружину і взагалі врятував життя собі та рідним. Від отриманого вогнепального поранення злочинець помер на місці", - сказано в заяві поліцейських.
Повідомляється, що убитим виявився 40-річний безробітний неодноразово судимий житель Сумської області.
У поліції ввели план "Перехоплення" і зуміли зловити трьох зловмисників - вони виявилися громадянами РФ.
У мережі обговорюють інцидент із застосуванням зброї в якості самооборони.


Kirill Antonov: Безумовно, в даному випадку реєстрація фактової кримінальної виробництва логічна, оскільки є факт заподіяння смерті при здійсненні оборонних дій. Також загалом, логічно, що в результаті проведення досудового розслідування справу повинно бути припинено за відсутністю складу (принаймні, з наявної інформації такий висновок випливає). Але треба зазначити: Прийняття законів про необхідну оборону та про зброю - назріла і навіть перезріла.



Як повідомляв ONLINE.UA, 21 березня стало відомо, що поліція розшукує небезпечного розбійника, який скоїв напад на кредитні установи в Дніпрі, Києві, Чернігові та Харкові.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?