Чи зустрічався Зеленський з людиною Путіна - Банкова уже відреагувала
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи зустрічався Зеленський з людиною Путіна - Банкова уже відреагувала

Чи зустрічався Зеленський з людиною Путіна - Банкова уже відреагувала
Джерело:  online.ua

Новий очільник Офісу президента Андрій Єрмак нарешті відреагував на розслідування програми "Схеми: корупція в деталях", щодо візиту глави держави Володимира Зеленського до Оману. Своїми даними політик поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази "за свідченням наших джерел"? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету Схем в тому, що коментувати там нічого. Це все - неправда від початку і до кінця, і немає жодного об‘єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення", - пише у своєму блозі Андрій Єрмак.

Окрім того, очільник ОПУ звернув увагу на те, що українська влада готова відповідати на будь-які питання, готова до спілкування з представниками медіа. "

Але хотілося б відповідати на питання, які базуються на фактах, а не припущеннях", - зауважив Єрмак.

Зазначимо, що журналісти програми "Схеми: корупція в деталях" запевняють, що в Оман, коли там був глава держави Володимир Зеленський, прилітав секретар Ради безпеки Росії. В розслідуванні зазначалося, що 8 січня вночі із Москви в Оман прилетів чартерним літаком із бортовим номером 9H-VJN Микола Патрушев.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти дізналися, що в  Омані водночас з президентом Зеленським перебував особистий літак  одіозного політика Віктора Медведчука. В ОПУ спростували зв’язок між цими поїздками та назвали відомості спекуляціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?