Порошенко висунув Зеленському безкомпромісну вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко висунув Зеленському безкомпромісну вимогу

Порошенко висунув Зеленському безкомпромісну вимогу
Джерело:  online.ua

Політична сила колишнього українського президента Петра Порошенка озвучила жорстку вимогу. Партія хоче, щоб український лідер Володимир Зеленський негайно особисто розкрив українському суспільству всі подробиці свого візиту до Оману. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "ЄС".

"Громадяни України нарешті мають почути правду, якою б гіркою вона не була. І про візит до Оману. І про причини затримки із поверненням Глави держави до України після збиття українського літака в Ірані. Лише погодинна деталізація майже добового зволікання із прибуттям до Києва могла би зняти цілу низку неприємних питань. Формат термінового відео у цій ситуації вважаємо прийнятним", - сказано в заяві політсили.

На думку нардепів із "ЄС", Оман – явно не те місце, де відбуваються випадкові зустрічі, а відповіді на питання вимагають і українці, і міжнародні партнери, що особливо важливо напередодні візиту українського лідера на Мюнхенську безпекову конференцію.

У Порошенка зазначили, що якщо влада буде приховувати подробиці цієї поїздки, депутати вимагатимуть створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України.

 "Дуже сподіваємось на те, що Володимир Зеленський зможе аргументовано спростувати підозри в секретній зустрічі з довіреною особою очільника країни-агресора, багатолітнім головою ФСБ і секретарем російського Радбезу. І пояснити, на якій підставі вони користуються спільними чартерами", - кажуть у Порошенка.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Офіс українського лідера Володимира Зеленського подає до суду на програму "Схеми".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?