Tesla Ілона Маска феноменально обійшла "класичні" автокомпанії
Категорія
Технології
Дата публікації

Tesla Ілона Маска феноменально обійшла "класичні" автокомпанії

Tesla Ілона Маска феноменально обійшла "класичні" автокомпанії
Джерело:  online.ua

Корпорація Tesla, засновником якої виступає Ілон Маск, відзначилася новим досягненням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Показник ринкової вартості компанії сягнув 89 мільярдів доларів США. Це вище за сумарну вартість таких автогігантів, як Ford та General Motors.

Наразі ці показники для обох "класичних" компаній сягають 37 мільярдів та 50 мільярдів доларів відповідно.

За журналістськими відомостями, стрімке зростання акцій Tesla зафіксовано на тлі запуску виробництва електрокарів у Китаї. Цю країну вважають одним з найбільших ринків збуту у світі.

Паралельно з цим до кінця 2019 року компанія Маска розвивала обсяги виробництва та виправдала таким чином усі очікування інвесторів.

Сам Ілон Маск особисто був присутній у КНР на офіційних заходах, які супроводжували відкриття виробництва. В інтернеті з'явилися навіть нjві меми з бізнесменом - він вирішив станцювати прямо на презентації.

Як повідомляв ONLINE.UA, Маск відвідав Шанхай у вівторок, 7 січня. Там він брав участь у презентації Tesla Model Y. Відеоролик з імпровізованим танцем, який поєднав у собі кілька "стилів" підприємець сам оприлюднив у Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?