Turkish Airlines хоче літати в Чернівці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Turkish Airlines хоче літати в Чернівці

Turkish Airlines хоче літати в Чернівці
Джерело:  Avianews

Авіакомпанія Turkish Airlines готує відповідні документи, за якими стане ясно, чи доцільні будуть рейси Чернівці-Стамбул. Про це заявив директор київського представництва авіаперевізника Мустафа Хакан Їлмаз на міжнародному авіаційному форумі в Чернівцях, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Avianews.
За його словами, потенціал цього ринку, як і в цілому ринку регіону, є достатньо великим, тому авіакомпанія буде продовжувати розвиватися в Україні. "Таке повідомлення відкриє для жителів міста ще 113 країн, в які виконує рейси Turkish Airlines", - зазначив він.
У свою чергу, мер Чернівців Олексій Каспрук оцінює потенціал пасажиропотоку аеропорту міста в 120 тис осіб на рік. Проте наразі регулярні рейси з Чернівців не виконуються.
Turkish Airlines літає зі Стамбула в Київ, Львів, Одесу, Херсон, Дніпропетровськ і Запоріжжя. Раніше планувала зайти в Харків, однак через обмеження квоти на польоти за міжурядовою угодою не змогла це зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?