Продовження санкцій призведе до швидкого розпаду РФ - Джемілєв
Категорія
Політика
Дата публікації

Продовження санкцій призведе до швидкого розпаду РФ - Джемілєв

Продовження санкцій призведе до швидкого розпаду РФ - Джемілєв

Представник президента України з питань кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв вважає за необхідне збереження санкцій щодо РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Економічні санкції, накладені після вторгнення Радянського союзу в Афганістан, правда, вони не були такими жорсткими, як зараз, але вони призвели до розпаду Радянського Союзу, до розпаду всієї комуністичної імперії. У мене немає жодного сумніву, що якщо навіть тільки на цьому рівні будуть тривати санкції - то ми дуже скоро побачимо розпад і Російської Федерації», - сказав Мустафа Джемілєв.
За словами політика, Україна повинна зміцнювати свою обороноздатність, а не сподіватися, що санкції повернуть окуповані території.
«Ми повинні зміцнювати свою обороноздатність, бо якби в нашій країні обороноздатності потенціал був би хоча б на такому рівні, як зараз, я абсолютно впевнений, що цього нападу не було б», - зазначив Джемілєв.
Раніше повідомлялося, що Європейський парламент підтримав створення формату «Женева плюс» для деокупації Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?