Кращий січневий футболіст Динамо - Теодорчик
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кращий січневий футболіст Динамо - Теодорчик

Кращий січневий футболіст Динамо - Теодорчик
Джерело:  online.ua

Кращим футболістом київського Динамо у січні, став польський форвард Лукаш Теодорчик, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на офіційний сайт  команди.


Глядацьке голосування пройшло на офіційній клубній сторінці ВКонтакте. Теодорчик, який забив чимало м'ячів під час іспанських зборів, отримав понад 51% голосів.


"Думаю, до офіційних матчів я підійду у всеозброєнні. Нині, звичайно, відчувається важкість у ногах, але це нормальна ситуація для тренувальних зборів. Чим краще ми працюємо тут, тим легше буде упродовж сезону. Всі це розуміють, тому не жаліються на навантаження. Найголовніше - досягнення цілей, які поставлені перед командою: потрібно знову перемогти у чемпіонаті України, а також спробувати пройти якомога далі у Лізі чемпіонів. Звичайно, хочу частіше грати, своїми голами приносити перемоги команді, а влітку, в разі виклику до національної збірної, успішно виступити на Євро-2016", - сказав форвард "Динамо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?