Президент Франції затвердив новий Кабмін
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Франції затвердив новий Кабмін

Президент Франції затвердив новий Кабмін

Президент Франції Франсуа Олланд затвердив новий склад уряду на чолі з прем'єр-міністром Мануелем Вальсом, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Єлисейського палацу
До складу уряду увійшли 38 міністрів і державних секретарів (посада прирівнюється до міністерської), тоді як в попередньому було 32.
У новому французькому уряді збережений гендерний баланс: 19 чоловіків і 19 жінок. В цілому уряд налічує 18 міністрів і 20 державних секретарів.
Серед головних пріоритетів, які Олланд ставить перед новим урядом, безпека, зайнятість і захист навколишнього середовища.
"Я визначив три пріоритети: по-перше, захист французів. Другим пріоритетом є зайнятість і зрештою виконання глобальної угоди, яку ми підписали в рамках COP21 (Паризької кліматичної конференції, - Ред.)", - заявив він.
Нагадаємо, у Франції призначили нового міністра закордонних справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?