Аваков оголосив про старт поліції в Черкасах і розповів про її начальника: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков оголосив про старт поліції в Черкасах і розповів про її начальника: опубліковані фото

Аваков оголосив про старт поліції в Черкасах і розповів про її начальника: опубліковані фото

В Черкасах 1 березня склали присягу 256  співробітників патрульної поліції.
Про це розповів глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
«Сьогодні ввечері в п'ятнадцятому місті України заступить на чергування 21 екіпаж патрульної поліції. 256 кращих пройшли конкурс 21 осіб на місце - з 5480 претендентів. Потім місяці інтенсивної підготовки, тренінгів та навчання», - підкреслив він.
Також Аваков повідомив, що серед черкаських патрульних 33 дівчини, 21 учасник бойових дій на Донбасі, а більше 90% поліцейських мають вищу освіту.



«Начальником Управління патрульної поліції в Черкасах призначено майора поліції Вадима Лісничука. Активний учасник Євромайдана, одразу після Революції Гідності вступив в добровольчий батальйон "Київ-1", разом з батальйоном брав участь у забезпеченні правопорядку в Києві в перші дні після Майдану, одним з перших був відряджений в зону АТО. Брав участь у визволенні Миколаївки, Слов'янська, пройшов шлях від бійця добровольчого батальйону до командира батальйону "Київ-1", - розповів міністр.


За словами глави МВС, в патрульну поліцію Черкас Лісничук «запросив двох співробітників поліції з Києва - Олександра Даниленка та Андрія Майданика».


«Обидва сьогодні носять звання капрал поліції. Обидва не можуть пройти конкурсний відбір в патрульну службу. Обидва будуть працювати за вільним наймом. Чому пишу про них окремо? Тому що це наші бойові товариші, які отримали поранення 31 серпня 2015 року за Верховною Радою під час вибуху гранати», - додав міністр.





Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше вінницька поліція склала протокол на батька спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?