3 березня в Україні і світі: головні новини дня
Категорія
Світ
Дата публікації

3 березня в Україні і світі: головні новини дня

3 березня в Україні і світі: головні новини дня
Джерело:  online.ua


Підбиваючи підсумки дня, редакція ONLINE.UA підготувала огляд найважливіших новин, які обговорювалися в Україні і всьому світі 3 березня.



Україна


1.  Суд у справі Надії Савченко переніс засідання у справі української льотчиці, не давши їй сказати останнього слова.  Савченко різко відреагувала на це і оголосила сухе голодування.


2.  Міжнародний валютний фонд розповів, чого чекає від України для продовження співпраці.
3. Голова Громадянського корпусу "Азов-Крим"Станіслав Краснов знепритомнів у суді, а СБУ оприлюднила новий компромат про його нібито співпрацю з росіянами. В результаті суд відправив Краснова під домашній арешт.


4. Бойовики застосували проти сил АТО РСЗО БМ-21 "Град“. Обстріл з реактивної артилерії позицій Збройних Сил України вівся з боку бойовиків НВФ з Донецька по Красногорівці.


5.  Пенсійний фонд України почав перевірку отримувачів виплат  серед переселенців у Донецькій області.


6. Президент Петро Порошенко повідомив, що з полону бойовиків ЛНР була звільнена українська журналістка Марія Варфоломеєва. Її бойовики ЛНР обміняли на двох чоловік - російського військового і цивільну.


Читайте також е ксклюзивний матеріал ONLINE.UA: Хто і як здав Росії Луганськ — спогади волонтера про «русскую весну».



Світ

1. У міністерстві оборони Південної Кореї заявили, что влада КНДР здійснила запуск декількох ракет

малої дальності у бік Японського моря.
2. У Москві у віці 77 років померла знаменита актриса і заслужена артистка Росії Наталія Крачковська. ONLINE.UA пригадав найбільш знакові ролі і яскраві цитати актриси.





3. Няня, яка вбила і обезголовила 4-річну дівчинку в Москві,  розповіла, що таким чином вона помстилася президентові Росії Володимиру Путіну  за бомбардування, які знищують мусульман.


4. У передмісті Стамбула дві жінки закидали гранатами поліцейський відділок, після чого сховалися в сусідній будівлі. Пізніше турецькі правоохоронці ліквідували терористок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?