Помер батько легендарного українського футболіста
Категорія
Спорт
Дата публікації

Помер батько легендарного українського футболіста

Помер батько легендарного українського футболіста
Джерело:  online.ua

Помер батько видатного українського футболіста і володаря "Золотого м'яча" кращого гравця Європи  Андрія Шевченка  Микола Григорович Шевченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт ФК "Динамо" Київ.


Президент, головний тренер і капітан команди футбольного клубу "Динамо" Київ висловили свої співчуття щодо смерті батька Андрія Шевченка.


"Микола Григорович прожив насичене подіями життя і багато в ньому досяг. Його завжди будуть пам'ятати, як працьовиту, розумну і люблячу людину. Він умів ворогів перетворювати на друзів і ніколи не засуджував людей. З його думкою рахувалися", - описало Миколи Шевченка керівництво клубу .


"Свої кращі людські якості - незмінну привітність, готовність завжди прийти на допомогу кожному, хто цього потребував, почуття обов'язку і відповідальності, любові до рідного краю - він зумів передати і свому знаменитому сину", - також сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Андрій Шевченко офіційно призначений помічником тренера і готуватиме національну збірну України для участі в Євро-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?