Савченко побажала Джамалі перемогти на Євробаченні-2016
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко побажала Джамалі перемогти на Євробаченні-2016

Савченко побажала Джамалі перемогти на Євробаченні-2016
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця Надія Савченко звернулася до кримськотатарської співачки Джамали, яка представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2016", і побажала їй перемоги. Також Надія закликала Держдуму РФ не забороняти Джамалі їхати на конкурс.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідний запис, опублікований на сторінці в соцмережі Facebook, яку веде сестра Надії Віра Савченко.
"Держдумі РФ краще думати про те, щоб заборонити крутити в ефірі свою музику російського шоу-бізнесу, а не забороняти українській співачці Джамалі їхати на Євробачення", - пише Савченко.
"Пісня якогось попсового російського співака під назвою "Шалава" з кліпом на неї, де обмазують один одного лайном, цей співак і ш ** ава, про яку він співає, дуже яскраво показують весь рівень сучасної російської культури. Така "музика" - це кинути лайном в обличчя Пушкіну, Достоєвському, Толстому і ще багатьом класикам російської культури. Ось куди треба Держдумі дивитися!" - додала вона.
"Сусана Джамаладінова - талановита кримськотатарська і українська співачка, і на Євробаченні я від щирого серця бажаю їй перемоги!!! Так тримати, Джамала! Ти найкраща!", - підтримала співачку Надія.

Нагадаємо, в Тбілісі на акції на підтримку звільнення української льотчиці, нардепа Надії Савченко люди влаштували семикілометровий живий ланцюг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?