Опубліковано відео виконання Савченко гімну України в суді
Категорія
Україна
Дата публікації

Опубліковано відео виконання Савченко гімну України в суді

Опубліковано відео виконання Савченко гімну України в суді
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео виконання українською льотчицею і народним депутатом Надією Савченко гімну України в залі Донецького суду Ростовської області після оголошення дати вироку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик 5 каналу.


Зал підтримав Надію.
Також один із її адвокатів висловився після засідання суду.
"Ми з самого початку були абсолютно переконані в тому, що Надія Вікторівна Савченко не винна. У тому, що її незаконно викрали, незаконно тут утримують. Зараз ми абсолютно переконані в тому, що вона повернеться додому", - сказав Микола Полозов.
"До винесення вироку майже два тижні, на сухому голодуванні стільки людина протриматися не зможе. Вона буде або піддана насильницькому годуванню, або помре", - сказав адвокат.
"Тому я вважаю те, що зараз консолідовані всі сили як політичні, так громадські по всьому світу на підтримку Надії Савченко, має привести до реального результату, а саме до її звільнення", - додав він.
Нагадаємо, Савченко показала суду середній палець і заявила про Майдан в Росії.
Також повідомлялося про те, що Надія повідомила про погіршення самопочуття, зокрема про високу температуру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?