У Росії получка втричі більше: як не діяла міліція в Луганську в 2014-му
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії получка втричі більше: як не діяла міліція в Луганську в 2014-му

У Росії получка втричі більше: як не діяла міліція в Луганську в 2014-му
Джерело:  online.ua

Під час захоплення проросійськими сепаратистами органів влади в Луганську активність місцевих правоохоронців обмежувалася розмовами про розміри зарплати російських колег.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів екс-депутат Луганської облради Андрій Шаповалов, який став свідком початку «російської весни» на Донбасі.
«Вже була будівля СБУ захоплена, я їду по місту, від цирку вниз, на повороті зупиняють «даішники» знайомі - Луганськ маленький, всі всіх знають. «О! Андрію Анатолійовичу! Порушуєте?». Я кажу: «Що ви тут стоїте? Бійці! Ось СБУ поруч, підіть, виженіть гопоту звідти підс *** чниками!», - згадав очевидець.
При цьому він розповів міліціонерам про те, що у будівлі луганського СБУ «мітингувальники» стоять «з російськими прапорами».
«Що це за б ** ство? Ми ж в Україні живемо!» Здорові кабани стоять! Відповідають: «Та... А сенс? Ти знаєш - в Росії получка втричі більше! За що нам йти воювати?» Ось це тобі настрій луганської міліції», - резюмував Шаповалов.
Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: «Хвастались чемоданами денег от Путина: кто и как начал войну на Донбассе».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?