Гройсман розповів, чому зміг би робити реформи на посаді прем'єра
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман розповів, чому зміг би робити реформи на посаді прем'єра

Гройсман розповів, чому зміг би робити реформи на посаді прем'єра
Джерело:  interfax.com.ua

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що не отримував пропозицій обійняти посаду прем'єр-міністра України, але він зміг би робити реформи на цій посаді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Коли коаліція буде створена, нова, вона визначить, хто може бути тим прем'єр-міністром або тими урядовцями, які здатні зробити зміни... які необхідні людям. Буде час, будуть розмови, зараз мені ніяких пропозицій на цю тему не було", - сказав Гройсман.
За словами спікера парламенту, розмови про те, що він може зайняти крісло прем'єр-міністра України - це "домисли або думки експертного середовища, журналістів в тому числі".
"Я теж дуже багато чую, читаю різні оцінки, що стосуються моєї скромної персони", - додав він.
У той же час він висловив переконання, що здатний проводити реформи.
"Якщо хтось говорить про те, що я не можу забезпечити реформи, я думаю, що це величезна помилка, оскільки маю певний життєвий шлях, я 8 років був мером міста (Вінниці, - Ред.). Можете поїхати до Вінниці, подивитися, що зроблено", - сказав він.
Він нагадав, що брав участь в будівництві лікарень, доріг, брав участь в модернізації теплоенергетики, модернізував транспорт, створював тисячі робочих місць.
"Думаю, що потрібно не говорити про можливості людини, а дивитися на її кроки і життєвий професійний шлях", - зазначив спікер.
"Що стосується "людини президента", то ви знаєте, я взагалі вважаю, що перебільшувати вплив на мою скромну персону кого-небудь, думаю, це є величезною помилкою", - сказав він.
Нагадаємо, директор Центру політичного аналізу "Пента" Володимир Фесенко вважає, що найбільш прохідним кандидатом на посаду прем'єр-міністра є саме Володимир Гройсман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?