Падіння літака у Росії: стала відома кількість загиблих українців
Категорія
Події
Дата публікації

Падіння літака у Росії: стала відома кількість загиблих українців

Падіння літака у Росії: стала відома кількість загиблих українців
Джерело:  interfax.com.ua

За останніми даними українських дипломатів, у катастрофі Boeing-738  у Ростові-на-Дону загинули вісім громадян нашої країни.

Про це повідомив перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«За останніми даними, загинули 8 українців – 7 дорослих і 1 дитина. Не виключено, що кількість загиблих громадян України може виявитися більшою", — сказав він.

Ігнатовський також додав, що зараз МЗД України вживає заходів для інформування родичів загиблих.

Після ідентифікації тіл українське консульство у Ростові-на-Дону разом із родичами буде вирішувати питання репатріації тіл до України.

Раніше Департамент консульської служби МЗС України повідомив, що, за попередніми даними, на борту літака знаходилось 7 громадян україни.

Як повідомляв ONLINE.UA, у ніч на 19 березня лайнер, що летів з Дубая у Ростов-на-Дону,  розбився під час заходу на посадку.

На його борту знаходилось 62 людей:  55 пасажирів і 7 членів екіпажу, усі вони загинули.

Більше про цю авіакатастрофу дивіться у спецтемі ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?