У США двох дочок відомого українського піаніста знайшли мертвими
Категорія
Світ
Дата публікації

У США двох дочок відомого українського піаніста знайшли мертвими

У США двох дочок відомого українського піаніста знайшли мертвими
Джерело:  interfax.com.ua

У місті Бенбрук, штат Техас, США, днями були знайдені мертвими дві дочки всесвітньо відомого українського піаніста Вадима Холоденка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Повідомляється, що Вадим Холоденко сам виявив тіла дочок - однорічної Мікаели і 5-річної Ніки. Їхня мати Софія Циганкова перебувала в шоковому стані з безліччю ножових поранень.
Як розповіла менеджер піаніста Олена Харадзікян, музикант з дружиною перебували в процесі розлучення з минулого року, пара не жила разом із серпня. У поліції підкреслили, що слідів насильства на тілах дівчаток не виявлено, як і слідів злому в будинку.
Колишню дружину піаніста вже прооперували, їй треба буде пройти психіатричну експертизу і дати свідчення. Холоденко, за даними поліції, поза підозрою і активно співпрацює зі слідством.
Нагадаємо, Вадим Холоденко народився в Києві в 1986 році. У 2005 р. переїхав до Москви, де навчався і працював. У 2013 році разом з сім'єю переїхав до США.
Раніше повідомлялося, що в штаті Мічиган, США, чоловік відкрив стрілянину в декількох точках міста і вбив безліч людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?