У мережі з'явилися фото і відео затримання підполковника ГРУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилися фото і відео затримання підполковника ГРУ

СБУ
У мережі з'явилися фото і відео затримання підполковника ГРУ

Служба безпеки України опублікувала фото і відео затримання вербувальника Головного розвідувального управління Генерального штабу Росії і його сина, які намагалися вивезти в Росію секретну документацію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт СБУ.
"Співробітники військової контррозвідки СБУ викрили двох українських громадян, які працювали на спецслужби Росії. Колишній офіцер ГРУ був "розконсервований" російськими спецслужбами після початку агресії РФ проти нашої країни», - йдеться в повідомленні.
За даними СБУ, вербувальник отримав завдання «через підкуп залучати до співпраці українських військовослужбовців для отримання даних про бойові частини і підрозділи Збройних сил України в районі проведення антитерористичної операції».
«Представників російського ГРУ ГШ особливо цікавили копії та оригінали документів штабів та інших органів військового управління з організації бойового застосування військ», - додали в українській спецслужбі.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ заборонила в'їзд до України настоятелю одного з московських храмів, який виявився фанатом "Новоросії".












Фото і відео: ssu.gov.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?