Онук російського олігарха вразив Захід моральним занепадом: опубліковані фото і відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Онук російського олігарха вразив Захід моральним занепадом: опубліковані фото і відео

Онук російського олігарха вразив Захід моральним занепадом: опубліковані фото і відео
Джерело:  Daily Mail

Він - розпещений підліток, онук російського олігарха, який опускається на дно, щоб довести, люди можуть зробити що завгодно за гроші - навіть «застрелити» улюблену собаку.

Британська Daily Mail розповіла про те, як розважається 17-річний онук російського олігарха Ігоря Неклюдова. ONLINE.UA пропонує переклад статті видання.

Зациклений на сексі режисер Григорій Мамурін викликав огиду своєю серією відео, в яких він переконує людей пити його сечу і показувати оголені груди за пачки готівки.

В основному у відеороликах фігурують молоді жінки, і в своїй останній витівці, яка була знята таємно, самозваний «російський Спілберг» «купив» чиюсь дівчину на ніч.

Більшість затаврувало Гришу Мамуріна, як «зіпсованого» або «розбещеного», але він стверджує, що тільки виділяє слабкості людської природи.

«Я не засуджую цих людей, - сказав він. - Я вважаю, що у них є обставини або проблеми, які змусили б їх це зробити. Я не знаю, що б я робив, якби у мене були такі ж проблеми».

В його останньому відео він сидить у своєму припаркованому Mercedes і нахабно запитує у пари, що проходить повз, скільки буде коштувати переспати з дівчиною, поки її хлопець стоїть і чекає. Гриша пропонує їм 150 тис. рублів (близько 55 тис. грн - Ред.), І хлопець загрожує, що буде побитий. Але незабаром атмосфера змінюється, і хлопець несподівано починає домовлятися про ціну. Непізнана людина погоджується «здати» свою подругу за 250000 (близько 95 тис грн - Ред.), Але наполягає на готівці, а не банківському переказі.


Він закінчує розмову з Гришою словами: «Давайте зійдемось на цьому. Без будь-яких іграшок або чогось ще. Використовуй презерватив». Потім троє їдуть в готель, що відбувається далі, не показано, але Гриша рішуче заперечує, що будь-яке з його відео - це постановка.

Шокуюча сцена, яка розігрується на відео, була переглянута 1,6 млн разів.

Такими відео підліток намагається дізнатися на що готові піти за гроші такі ж молоді росіяни, як він.

В одному з його старих відео він шукав хлопців, які б дозволили йому поцілувати їх дівчат за суми від 3000 до 20000 рублів (від 1170 до 7770 грн). В іншому він знаходить людей, готових продати йому весь одяг на них, за винятком нижньої білизни, за 3900-12000 грн.

Нещодавно він знайшов сім жінок, бажаючих продати йому бюстгальтери, які на них вдягнені, за 1950-5830 грн. За додаткові 200 грн одна з них погодилася, щоб він намалював знак долара у неї на лобі. Він також просив жінок оголити їх груди в громадських місцях або роздягнутися в його лімузині, і переконував людей лизати своє взуття.


Найнижчої точкою - навіть для нього - був пошук у всесвітньо відомому парку Горького в Москві людей, готових на камеру випити його сечу.

«Сьогодні ми прийшли в Парк Горького, щоб дізнатися, на які приниження люди готові піти заради грошей», - сказав він на відео.

Жінки швидко зникали з місця події, але один молодий чоловік, мабуть, погодився, спокушений нескінченної стопкою банкнот. Це відео зібрало понад чотири мільйони переглядів.

В одному зі своїх найбільш шокуючих відео, онук олігарха переконує людей вбити собаку. Він каже їм, що собака належить його колишній дівчині, і він хоче їй помститися за те, що вона його кинула. Він пропонує 5000 рублів (близько 2000 грн), щоб застрелити собаку з пневматичного пістолета. Одна людина, вимагаючи подвійної оплати, сказала: «Мені не потрібен пістолет. Давайте просто зайдемо за ріг, і я скручу їй шию або вдарю головою об камінь». Один хлопець натиснув на курок, але пістолет був неробочий. На що Гриша сказав йому подивитися на приховану камеру і пояснив, що це був «соціальний експеримент», який виявив, що «на жаль», деякі люди готові застрелити собаку.


У минулому році, у віці всього 16 років, Гриша був знятий в розкішному готелі в оточенні красивих і напіводягнених жінок, яких він потім роздягає, курячи сигари. Одну дівчину він вдаряє батогом, а на оголені груди іншії виливає пляшку дорогого шампанського.


Але підліток рідко говорить про те, що він робить, і його мати Лариса, яка три рази була заміжня і володіє мережею фітнес-центрів, докладає всіх можливих зусиль, щоб тримати його подалі від преси.

«Інтерв'ю повинно бути погоджено з матір'ю Григорія, - поскаржився один російський журналіст. - Як цікаво виходить. Він досить дорослий, щоб общупивать дівчат на камеру, але коли справа доходить до спілкування з журналістами - потрібно запитати маму».

Проте, вона і його поблажливий дідусь Неклюдов - 69-річний бізнес-магнат з Далекого Сходу Росії - не в змозі зупинити його.

«Ніхто не з моєї родини не сказав мені, що прийшов час зупинити проект, - сказав він, коли незадоволеність його сім'ї стала надбанням громадськості. - Всі знають, що я роблю, і які посили я намагаюся донести. Я пояснив моїй родині, яка мораль лежить в основі цих відео, але, звичайно, дідусь не схвалює мою діяльність».

Один сибірський депутат, Олег Смолін, назвав Гришу «духовним інвалідом». «Він відноситься до свого власного народу і його власним одноліткам як до сміття, - сказав він. - Але насправді він веде себе так само, як це саме сміття».

У той же час пропутінський теле- і радіоведучий Володимир Соловйов попередив торік: «Цей школяр узяв теми, які використовуються в багатьох сучасних реаліті-шоу. Ми просто не думали, що цей рівень морального розкладання досягне дітей».

Він додав, що Росія постраждала від ідеологічного вакууму після розпаду СРСР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?