РосЗМІ розкручують "замах" на ватажка ДНР: з'явилися відео з "кілером"
Категорія
Україна
Дата публікації

РосЗМІ розкручують "замах" на ватажка ДНР: з'явилися відео з "кілером"

РосЗМІ розкручують "замах" на ватажка ДНР: з'явилися відео з "кілером"
Джерело:  online.ua

Російське ЗМІ "Комсомольская правда", настільна газета президента Росії Володимира Путіна, 29 квітня опублікувала відеозаписи від ватажків так званої ДНР, на яких зображений чоловік, що нібито планував убивство ватажка ДНР Олександра Захарченка, який раніше заявляв про "замах".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
Ці відео підхопило одне з провідних російських пропагандистських інформагентств РІА Новини і поставило собі в топи.


"Відеозапис, на якому зображений чоловік, що імовірно готував замах на главу самопроголошеної Донецької народної республіки Олександра Захарченка, опублікований в п'ятницю на відеохостингу YouTube на офіційному каналі видавничого дому "Комсомольська правда", - коментує РІА Новини.
Чоловік на відеозаписі представляється Максимом Терентьєвим і заявляє, що за вчинення теракту співробітники Служби безпеки України обіцяли йому винагороду в розмірі 100 тисяч доларів.
За його словами, співробітники СБУ завербували його в Артемівську в лютому 2015 року, і до теперішнього моменту він виконував завдання зі збору інформації на території, захопленій бойовиками ДНР.
"У квітні 2016 року отримав завдання від співробітників СБУ з ліквідації глави ДНР Захарченка. Співробітники СБУ підготували і замаскували вибуховий пристрій у вигляді батареї опалення, яку передали мені в місто Донецьк", - розповів чоловік на відео.
Цю батарею Терентьєв, за його словами, повинен був розмістити в стрілецькому комплексі "Артеміда", який, за словами співробітників СБУ, відвідує Захарченко. "За реалізацію теракту обіцяли винагороду в розмірі 100 тисяч доларів", - розповідає цей нібито Терентьєв.
Комсомолка також показала відео нібито оперативної зйомки людей ватажка ДНР, де цей нібито Терентьєв йде з батареєю.


Раніше в СБУ нагадали Захарченкові, що його можуть ліквідувати російські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?