Російські ЗМІ спіймали на новій фальшивці про Одесу: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські ЗМІ спіймали на новій фальшивці про Одесу: опубліковано відео

Російські ЗМІ спіймали на новій фальшивці про Одесу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський канал "Вести" зняв сюжет про другу річницю трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі, але інформація про той час в їх матеріалі моторошно викривлена.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.


Наприклад, слова ведучої про те, що «націоналісти заживо спалили десятки людей», супроводжувалася великою ілюстрацією, на якій були зображені люди в касках, масках, зі щитами і битами - причому з червоними пов'язками і георгіївськими стрічками. Тобто активісти «Одеської дружини» Куликова поля на Грецькій площі.
Також абсолютно нового звучання набув конфлікт між головою фракції «Довіряй справам» у міськраді Олегом Бриндаком і отаманом «Чорноморського гайдамацького об'єднання» Сергієм Гуцалюком. У версії російських пропагандистів Гуцалюк став жертвою підлого нападу з боку українських націоналістів: «Кулаком в щелепу, підніжка, п'ятеро на допомогу, далі не розняти...»
Особливо кумедно таке трактування виглядає у світлі коментарів самого Бриндака, які теж набувають абсолютно несподіваного нового змісту:


Нагадаємо, російські пропагандисти з телеканалу РЕН-ТВ в новинному сюжеті про жахи життя в зоні відчуження Чорнобильської АЕС проілюстрували ці жахи кадрами, знятими в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?