Посол США напророкував перетворення України на наддержаву: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Посол США напророкував перетворення України на наддержаву: з'явилося відео

Посол США напророкував перетворення України на наддержаву: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Надзвичайний і повноважний посол США Джеффрі Пайєтт під час поїздки Україною поспілкувався зі студентами Маріупольського державного університету та сказав, що українська держава може стати аграрною супердержавою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на канал Громадського ТБ Донбасу в YouTube.
"Повертаючись вранці в Маріуполь з Бердянська, я дивився на ці поля і думав, що Україна повинна бути справжньою аграрною наддержавою і вона вже має потужний аграрний сектор", - сказав Пайєтт.
Однією з найважливіших тем стала реінтеграція територій Донбасу, непідконтрольних офіційній українській владі. За словами Пайєтта, для встановлення миру з окупованих територій повинні бути виведені всі російські війська, звільнені полонені, а також в Донецьку і інших окупованих містах повинні пройти демократичні вибори за стандартами ОБСЄ.
Посол також розповів, що багато подорожує Україною. На півночі і півдні, сході і заході він бачить більше подібностей, ніж відмінностей.
Також посол висловив підтримку українському народу в боротьбі за демократичне майбутнє для своєї країни.


Нагадаємо, скандальний російський дизайнер Артемій Лебедєв покатався окупованими територіями Донбасу, так званими ДНР і ЛНР, після чого СБУ попросили заборонити йому в'їзд в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?